Autoverhuur software: RentSoft

BB Software heeft samen met een aantal autoverhuurbedrijven gewerkt aan autoverhuur software die naadloos aansluit bij de dagelijkse praktijk: RentSoft.

Deze software biedt tal van functionaliteiten. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. Zo weet u precies wat u krijgt. Ook opzoek naar relevante autoverhuur software? Neem dan gerust contact met ons op.

Planbord

Binnen onze verhuursoftware staat ons vernieuwde planbord centraal. Hier ziet u in één oogopslag de actuele status van uw wagenpark. Daardoor kunt u vanuit het planbord alle dagelijkse werkzaamheden aan uw verhuurbalie uitvoeren.

Reserveringen en huurovereenkomsten

Uw reserveringen en huurovereenkomsten zijn de basis voor uw verhuuradministratie. Uiteraard kan dit onderdeel niet missen in onze autoverhuur software. De duidelijke schermen van RentSoft zorgen ervoor dat u deze gemakkelijk kunt invoeren. Dit voorkomt fouten en verhoogt de efficiëntie aan de verhuurbalie.

Id controle mogelijkheden

In onze autoverhuur software zitten diverse mogelijkheden om een ID controle te starten. Zo kunt u bijvoorbeeld een scan maken van een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort. Tijdens het scannen van het document, wordt automatisch gecontroleerd op echtheid. Daarnaast worden de document- en paspoortgegevens uitgelezen. Deze informatie is direct beschikbaar. Zelfs de pasfoto en de afbeelding van het document worden verwerkt in RentSoft.

BOVAG Elena

Ook hebben wij een uitgebreide integratie met het BOVAG Auto Waarschuwings Systeem (Elena). Dit begint al bij het vastleggen van de huurovereenkomsten en reserveringen. Hierbij worden zowel de huurder als de bestuurder automatisch gecontroleerd. Onze autoverhuur software RentSoft geeft de gevonden Elena registraties direct overzichtelijk weer.

Traceren en doorbelasten van boetes

Onze software heeft ook een ingebouwde boete-controlesysteem. U hoeft alleen het kenteken en de datum en tijdstip van de overtreding in te voeren. RentSoft traceert dan automatisch de huurder en geeft u direct de mogelijkheid om de boete door te belasten of een bezwaar in te dienen. 

Electronische aanlevering CJIB

Naast dit alles is er ook een module waar u de bestanden van het CJIB kunt inlezen. Zowel de aangeleverde CJIB beschikkingen als de uitspraken op beroep worden automatisch verwerkt in de autoverhuur software. Hierna kunt u de beschikkingen doorbelasten of een digitaal mulderberoep indienen bij de CVOM.

Shortlease

Met de module shortlease kunt u tussentijds facturen sturen voor lopende huurovereenkomsten. Afhankelijk van de instellingen bij de klantgegevens, kan er per week of per maand worden gefactureerd. De tussentijds berekende bedragen worden in mindering gebracht op de eindafrekening.

Schades

Het eenvoudig en duidelijk registreren van schades is van essentieel belang. Met onze autoverhuur software legt u schades vast op de afbeelding van het voertuig. Wanneer u het voertuig verhuurt, worden eventuele schades automatisch overgenomen op het huurcontract.

Een demonstratie van RentSoft aanvragen?

Overtuig uzelf van het gemak van RentSoft en vraag direct een demonstratie aan.

OVER BB SOFTWARE

ADRESGEGEVENS

Copyright © 2018 BB Software. Alle rechten voorbehouden. Communicatie door Zuidijk